Петко Димитров разкри какво ще прави с хонорара си от „ВИП Брадър“ (+ Какво са скрили от него докато е бил в шоуто)

Гласувайте за статията

Петко Димитров призна какво ще направи с хонорара си от „ВИП Брадър“

Петко Димитров разкри какво ще прави с хонорара си от „ВИП Брадър“. Бизнесменът зае почетното четвърто място в риалити формата по Нова тв, където беше със своята половинка Яна. За огромно съжаление се наложи съпругата на Петко да излезе по-рано от Къщата на предаването.

Петко признава, че това, което най-много му е тежало в Къщата е, че не е можело да вижда децата си, както и това, че Яна излезе от шоуто. В шоуто той не спря да хвали своята половинка и майка на две от децата му пред съквартирантите. Димитров споделя още, че Яна е изключително добра и грижовна майка, не само за техните две деца, но и за детето му Виктор от Мария Игнатова.

Виктор често гостува при Яна и Петко. Една седмица той е при тях и една седмица е с майка си. „В седмицата, когато Виктор е при нас, Янчето по никакъв начин не показва, че той не е нейна рожба. Дори много пъти я упреквам, че го глези повече от необходимото. Не е лошо и да му се кара от време на време, ако го заслужава, а не само да го поощрява и хвали“, казва бизнесменът.

Петко споделя също, че Яна му помага доста и в работата. „Янчето се занимава с школата си, но на малко по-заден план. Приоритет й е клубът. Тя е ангажирана с всички момичета, които танцуват при нас. Правим им хореографии и ги облича, измисля фризурите и прическите“, казва Петко, пише ХотАрена, цитирайки „Уикенд“.

Бизнесменът признава още, че докато е бил в Къщата на „ВИП Брадър“, майка му е лежала в болница. В момента тя е добре и е на крака. Яна е била почти постоянно до възрастната дама.

Петко Димитров разкри каква страхотна майка е Яна сн. Фейсбук

Петко Димитров разкри каква страхотна майка е Яна сн. Фейсбук

Бизнесменът споделя също, че е предвидил хонорара си от шоуто не за почивка в чужбина, а по-скоро би го инвестирал в „дупки за запушване“ на бюджета и в нови идеи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар