Стоян Роянов Я-Я в роля? (Нови феноменални разкрития за музиканта)

Гласувайте за статията

Стоян Роянов играе

Стоян Роянов Я-Я се прави на луд в риалити формата по Нова тв „Биг Брадър“. Колоритният музикант, който вече втора седмица пребивава с Нови хан, е влезнал в роля и въобще не е толкова луд, колкото изглежда от малкия екран.

Стоян се правел на ненормален, за да направи впечатление на зрителите на шоуто и да бъде запомнен, пише ХотАрена, цитирайки „Уикенд“. Целта му била след предаването да се възползва от придобитата популярност и да свири по частни партита.

„Стоян е чешит от години, но си е напълно нормален. Сигурен съм, че това е негова съзнателна роля, която дълго е репетирал. Любопитен съм докога ще издържи да се прави на хахо“, твърди стар приятел на Я-Я. Самата религия, която Роянов уж изповядва, „Уагабунга“, пък изобщо не съществува. Тя била измислена от него и била вдъхновена от предишен спектакъл, който Стоян озвучавал.

Думата толкова много харесала на музиканта, че той създал собствена религия, която се казва по този начин, взимайки неща от християнството и прибавяйки свои собствени правила.

Въпреки че успя да подлуди съквартирантите си в Къщата в Нов хан, Роянов среща подкрепата на зрителите на риалити формата. Стоян има поразяваща прилика с канадския актьор Джим Кери. Също като него Роянов редовно забавлява съквартирантите си и дава тон за поредното парти в Къщата. Също като Джим Кери и дългокосият Роянов залита по духовни учения.

Стоян Роянов се прави на луд сн. ХотАрена

Стоян Роянов се прави на луд сн. ХотАрена

Откакто е във „ВИП Брадър“ Стоян непрекъснато изненадва зрителите със своите постъпки. Той често отказва мисиите, поставени от Големия брат, като използва за оправдание измислената си религия. Заради отказите на Я-Я да изпълни мисия или да номинира, съквартирантите му търпят жестоки наказания. Те останаха без топла вода, а снощи Големият брат ги заплаши, че ще им спре тока, ако Стоян продължава да се държи по този начин и не спазва правилника на Къщата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар