Мароканският крал похърква до Мелания Тръмп (Вижте топ гафа на Мохамед VI)

Гласувайте за статията

Мароканският крал спретна голям сеир, монархът спи по време на речта на Еманюел Макрон

Мароканският крал тотално се изложи на честванията в Париж на Сто години от Първата световна война. Мохамед VI сладко си похъркваше докато президентът на Франция Еманюел Макрон изнася реч.

Потребителите в мрежата се смеят на изцепката на Негово величество. На която се натъкнаха по време на тържествата.

Снимка: Туитър

Кралят на Мароко бе седнал до една от най-ослепителните първи дами в света Мелания Тръмп. Това обаче не попречи на възрастното величество сладко да си подремне. Приспан от монотонните думи на френския държавен глава. Изглежда, че монархът бе на тържествата по-скоро по задължение и не се впечатли от важното официално събитие. И пословичната хубост на първата дама на САЩ не успя да го задържи буден, предават от електронното новинарско издание blitz.bg.

Гафът на Мохамед VI по време на церемонията не остана незабелязан тъй като камерите предаваха на живо.

Доналд Тръмп също забеляза голямата изцепка на краля. Обществения интерес го следеше как ще реагира на ситуацията. Явно, че президентът на САЩ никак не бе доволен от факта, че негово височество похърква до съпругата му.

Снимка: Туитър

Видя се как му хвърли смразяващ поглед. С който каза всичко каквото си мислеше. Пък може и да се е притеснил да не би Мохамед да отпусне глава на рамото на Мелания. Тогава сеирът наистина щеше да бъде пълен.

Целия цирк мже да видите във видеото!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар