Благой Георгиев и Златка се страхуват връзката им да не бъде опорочена от Емануела (Вижте още)

Гласувайте за статията

Благой Георгиев и Златка Райкова се чувстват застрашени от Емануела

Първи тази вечер в риалити формата по Нова тв „Биг Брадър“ очи в очи номинираха Златка Райкова и Благой Георгиев. Първа номинирана се оказа поп фолк изпълнителката Емануела, която остана видимо изненада, че точно Златка и Благой са я предложили за изгонване от къщата в Нови хан.

„Първият, който номинираме, това е Емануела. Имаме два аргумента“, каза Благой. „Първият е: Когато имахме санитарен полуден, като чухме, че Биг Брадър ни казва, всички започнаха да мият, да чистят, да събират боклуци. Тя беше застанала там и ми направи едно такова лошо впечатление, че пиеше кафе и пушеше цигара“, изказа първия си аргумент половинката на Златка.

„Когато ни дадоха седмичната мисия с мюзикъла, ти веднага влезе в изповедалнята и искаше да ти сменят ролята. Едва ли не, според мен така излезе, че аз искам да правя с теб нещо интимно, което са пълни глупости. Поне аз така го почувствах“, беше вторият аргумент на Благой за номинирането на Емануела.

Откакто са в риалити формата Златка и Джизъса се опитват да докажат, че връзката им е истинска. Те много се страхуват някои навън да не я опорочи и виждат конспирации във всичко. Според тях Емануела също се е опитала да вкара интрига между тях с провокативните си въпроси.

„И през цялата тази седмица постоянно задаваш някакви такива провокативни въпроси. Аз с кого съм бил, тя с кого е била…. което е пълни глупости. Въобще не ми харесват тези неща“, продължи да обяснява Благой аргументите им със Златка за изгонването на изпълнителката.

Златка срещу Емануела

За да стане още по-ясно, защо точно Емануела е номинирана от тях, Златка реши да даде по-точни обяснения. Според плеймейтката поп фолк изпълнителката се е опитала да обвърже имена от поставената им като мисия пиеса с реалния им живот. Това подразнило влюбената двойка.

Според Райкова Емануела е „нетактична“ спрямо нея и Благой. Стана ясно, че те са се обидили на певицата, защото тя е сравнила мюзикъла, който им е поставен като задача, с реалния им живот.

Благой Георгиев и Златка Райкова се страхуват, че Емануела иска да опорочи връзката им сн. Фейсбук

Благой Георгиев и Златка се страхуват, че Емануела иска да опорочи връзката им сн. Фейсбук

Благой се опита да оправдае и ревността на своята любима жена като изрично подчерта, че Златка е „най-неревнивата жена“, а и няма нужда да ревнува от никого, още по-малко от Емануела, защото изглежда много добре.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар