Кралицата изолира Меган Маркъл от фамилията? (Защо херцогинята бе отхвърлена от великата тройка?)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл се оказа на един балкон с първата дама на Германия Елке Бюденбендер

Защо Меган Маркъл се оказа аут от кралския балкон? И вярно ли е, че кралицата наказва втората си снаха заради капризното й поведение и прищевките й? Тези въпроси обикалят из британските таблоиди, след като служители от двореца разкриха, че бременната херцогиня е имала някои преувеличени изисквания около сватбата.

Скандалът с избраната от Меган руска тиара и нарежданията на Хари, че всичко, което съпругата му поиска трябва да й бъде давано, разпали нови спекулации. Някои служители от двореца дори се изпуснаха, че херцогинята на Съсекс е имала разговор с етърва си Кейт Мидълтън, как да си управлява персонала правилно. Принцесата на Кеймбридж предупредила снаха си, че не трябва да използва холивудски маниер в общуването с британската си прислуга. Това довело до известно напрежение между двете. А както се говори и между Меган и кралицата.

Въпреки че Елизабет публично защитава снаха си, разкритията идват месеци след сватбата и то в момент, когато равновесието във фамилията изглеждаше непоклатимо. Нещо повече, Меган неочаквано се оказа извън кралския балкон, на който се появиха само кралицата, Кейт и Камила. Самата актриса трябваше да дели един балкон с първата дама на Германия Елке Бюденбендер. А по-късно вечерта бе избутана на последния ред сред кралските роднини.

„Меган не е изолирана от семейството. Напротив! Беше й оказано огромно доверие, когато я помолиха да придружи първата дама на Германия. Това е изключителна чест, която не получиха нито Кейт, нито Камила“, твърдят служители на кралицата. Според тях, двете херцогини са присъствали на балкона с Елизабет, защото са преки нейни наследнички за короната, в качеството си на кралици — консорти. А що се отнася до отпращането на Меган на последния ред на галавечерята, обяснението е още по-просто.

Защо отсвириха Меган Маркъл от кралския балкон? сн. Интернет

Защо отсвириха Меган Маркъл от кралския балкон? сн.  tocka.com.mk

„Тя е бременна и често получава пристъпи на неразположение. Сама поиска с Хари да седнат отзад, за да може, ако й стане зле, да се оттегли без много шум. А не да дава израз състоянието си пред всички“, споделят запознати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар