Златка Райкова: Ние с Благой ще се женим! (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Златка Райкова призна, че с Благой ще се женят

Златка Райкова и Благой Георгиев ще се женят. Откакто са в шоуто по Нова тв „Биг Брадър“ плеймейтката и бившият футболист постоянно се опитват да докажат на зрителите и на съквартирантите си, че любовта помежду им е истинска. И въпреки че в една от мисиите на Големия брат двамата показаха, че все още не се познават достатъчно добре, тази вечер в изцяло женска компания Златка сподели, че с Джизъса ще се женят.

„Ние ще се женим. Такива планове имаме, да“, разкри Райкова пред своите съквартирантки. Албена Вулева посъветва плеймейктата,  ако се женят с Благой, да е по-бързо, докато все още се обичат. „Знаеш ли, че никога не съм си мислила, че ще се оженя“, сподели напълно откровено Златка.

„Аз винаги съм знаела, че мен няма кой да ме изтърпи, защото аз съм много трудна. Своенравна съм много. Имам много мъжко поведение и много мъжки черти… Много, които много ми пречат и се опитвам да слушам Благо за някои неща като ми прави забележки, защото искам да бъда жена. По-смирена да съм. По-послушна да съм. Аз съм серт“, обясняваше Златка на своите съквартиранти в спалнята. Тя сподели също, че се старае да бъде „по-мека“ в своите изказвания.

„Той дори самият ми тон е заповеднически и това много ми пречи. Но аз съм грижовна. Аз съм много грижовна“, каза още Райкова и допълни, че за нея любовта е на първо място и че няма нищо против да се грижи за Благой. „Аз си имам моята половинка и моето време е 99% към него. Ние сме си много сплотени сега“, сподели още плеймейтката за връзката си с Джизъса.

Райкова каза също, че с Благой имат много неща, по които си приличат и че той е нейният „мъжки вариант“. Благой толкова се притеснявал, че когато влезнат в „Биг Брадър“, може да се случи нещо в връзката им, че успял да втълпи тези страхове и на плеймейтката, която не крие, че е влезнала наплашена в шоуто.

Златка Райкова призна, че с Благой ще се женят сн. Фейсбук

Златка Райкова призна, че с Благой ще се женят сн. Фейсбук

И докато футболистът се успокоил в къщата на „Биг Брадър“, то Златка направо „прегряла“ вътре.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар