Ето каква е истината за влизането на Албена Вулева в „Биг брадър“

Ето каква е истината за влизането на Албена Вулева в „Биг брадър“
5 (100%) 1 vote

Албена Вулева с план в Къщата на „Биг брадър“

Албена Вулева се представя в коренно различна светлина. На всички прави впечатление, че в този сезон на шоуто, устата тв водеща е по-смирена. И докато тя се опитва да убеди околните, че това се дължи на новата й религия, стана ясно каква е истинската причина за смиреността на Вулева.

Бившата тв водеща е влязла с план в Къщата. По съвет на майка си Людмила Захажаева, Вулева е решила коренно да промени тактиката. В предишното си участие във формата тя се изяви като една от най-недолюбваните персони в Къщата. Но за този сезон тактиката на Вулева е друга. Тя е решила да се покаже като купонджийка и добър човек, който не участва в скандали, пише Хот нюлс.

Албена Вулева се надява, че това поведение ще й помогне да стигне до финала. За нея победата в „Биг брадър“ е равносилна на възраждане на телевизионната й кариера. Неуспехите в работата измъчват брадърката от години. Най-голямата й мечта е да се завърне отново в ефир със собствено предаване.

След свалянето на „Сигнално жълто“ тя се изявяваше за кратко като водеща на предаването „Панаир  на суетата“ по ТВ7. Но тя бързо беше свалена от ефир заради непоносимостта си към Люба Кулезич, припомня Хот нюлс.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар