Жени Калканджиева аут от „Биг Брадър“ (Стоян Роянов готов също да излезе)

Гласувайте за статията

Жени Калканджиева – първата напуснала Нови хан

Жени Калканджиева е първата напуснала къщата на „Биг Брадър“ в Нови хан. Това решиха зрителите на риалити формата по Нова тв. При обявяването й за изгонена Жени видимо остана изненадана. „Отивам си вкъщи. Я, спокойно! Отивам си при мъжа и при детето“, каза Калканджиева, за да успокои съквартирантите си.

В официалната страница на формата във Фейсбук веднага заваляха одобрителни коментари за изгонването на Жени от шоуто. „Честито! Най-накрая в нещо да е първа, а не шеста“, „Който копае гроб другиму, сам пада в него. Много добре се получи“, „Биг Брадър спаси Жени от бъдещи излагации в национален ефир“, са малка част от коментарите за изгонването на Калканджиева. В този сезон на риалити формата тя успя да се задържи само една седмица.

Съквартирантите изпратиха Жени с „Македонско девойче“. След излизането на Калканджиева Албена категорично заяви, че мисли да остане до края на формата. „Аз съм непреборима скала в тази къща“, каза тя.

Малко преди Жени да си тръгне от къщата на „Биг Брадър“ друг съквартирант заяви желанието си да напусне шоуто. Това беше Стоян Роянов, заради когото съквартирантите останаха без топла вода. Я-Я срещна големи трудности при номинациите и така и не успя да намери подходящи аргументи, за да номинира двама от съквартирантите си.

Калканджиева и Вулева се нахвърлиха срещу Роянов, а Wosh MC се хвърли да защитава ексцентричния музикант, който за пореден път се опита да се измъкне и да не спази правилата за живот в къщата на Големия брат.

За да се разреши ситуацията Я-Я предпочете да поговори с Биг Брадър. „Тъй като се получава смут и се получава една тотална дисхармония в къщата и всички започват да се бунтуват вече срещу моето поведение, ще е по-добре аз да напусна, за да продължи хармоничният живот в къщата и всичко да продължи както трябва“, изповяда Стоян на Големия брат.

Жени Калканджиева е първата напуснала къщата на "Биг Брадър" сн. Фейсбук

Жени Калканджиева е първата напуснала къщата на „Биг Брадър“ сн. Фейсбук

След дълги убеждавания от страна на Биг Брадър, Стоян все пак реши да остане в риалити формата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар