Защо принцеса Шарлот няма да има право на кариера?

Гласувайте за статията

Принцеса Шарлот няма право на кариера

Един от най-популярните членове на кралското семейство е малката принцеса Шарлот. Макар да има само три години, където и да се появи тя привлича вниманието. Но въпреки че отсега прави фурор като модел и всичко, което облече се превръща в тотален хит, малката госпожица дори не може да си помисля за работа на модния подиум.

Нещо повече — любимката на цяла Британия никога няма да може да работи, или да има някакво подобие на нормален живот, какъвто имат нейните лели и други роднини от семейството.

Въпреки че е истинска звезда в обществото, в бъдеще Шарлот може да има проблем, с който няма как да се справи. Тя няма да има право да работи и това неписано правило влиза в сила от момента на нейното раждане. Принцесата е твърде близо до трона и е едва четвърта в линията за наследяване на короната, което е и основната причина да не работи. Вместо това ще бъде заета на пълно работно време като член на кралското семейство.

Докато расте, работата на малката принцеса ще се увеличава. Всичко това официално се потвърждава от двореца. А служителите на кралската фамилия признават, че тя вече се подготвя за своята бъдеща роля.

Предполага се, че принцесата ще отговаря за организирането на официални събития.  Ще ходи и на кралски турнета, а освен това ще бъде ангажирана в работа с много асоциации и благотворителни учреждения. Това означава, че тя ще поеме ролята на чичо си Хари и леля си Меган Маркъл. Които в момента работят като кралски особи и посланици на кралицата на пълен работен ден.

Принцеса Шарлот без право на кариера сн. Инстаграм

Принцеса Шарлот без право на кариера сн. Инстаграм

Що се отнася до титлата, която ще носи, малката госпожица ще се нарича „Нейно кралско височество принцеса Шарлот от Кеймбридж, велика принцеса“. С тази титла в момента се кичи пралеля й принцеса Ан. И Шарлот ще я получи веднага щом баща й стане крал.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Защо принцеса Шарлот няма да има право на кариера?”

  1. Teodora Koleva

    Ное. 13. 2018

    Тея освен простотии друго могат ли да измислят🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🙅🖕🖕🖕🖕🖕🖕

Добавете коментар