Пълен срив за „Господари на ефира“ след скандала с фалшивия репортаж

Пълен срив за „Господари на ефира“ след скандала с фалшивия репортаж
1 (20%) 1 vote

„Господари на ефира“ отблъснаха зрителите с евтините си лъжи и манипулации

Срив в рейтинга на „Господари на ефира“ е върнал Васил Василев-Зуека като водещ в предаването заедно с Димитър Рачков. След скандала с фалшивия побой над репортера Митко Върбанов шоуто останало с толкова малко зрители, че се наложило да викат актьора по спешност, за да смени Мария Игнатова.

В последните дни „Господарите“ събирали пред телевизорите по-малко от 300 000 души. Това било пълна катастрофа за предаването на фона на триумфалните 900 000, които гледат „Шоуто на Слави“, което се излъчва по Би Ти Ви по същото време.

Доверието в предаването рязко спаднало след шашмите на репортера Митко Върбанов, който инсценира, че е станал жертва на побой в склад за храни с изтекъл срок на годност. Това се оказало пагубно не само за авторитета на шоуто, но и за неговия рейтинг.

Екипът се опитал да възвърне позициите си, като връчи златни скунксове на Върбанов и Джуди Халваджиян.

"Господари на ефира"

Снимка: BLife

Това обаче не помогнало. Последната отчаяна мярка била да върнат Зуека на екран. Поканата била добре дошла за него. Тъй като от тази есен дъщеря на водещия Девина учи в Лондон и разходите му се увеличили, той приел допълнителната работа.

Джуди Халваджиян не виждал друг начин за привличане на зрители, освен събирането на Зуека и Рачков на екран. Те били най-рейтинговата двойка водещи и винаги се използвали в кризисни и критични ситуации.

Двамата комици били най-силното оръжие, което от предаването успели да извадят срещу Слави Трифонов.

„Ако и това не подейства, нищо повече не може да се направи“, казват от шоуто. В медийните среди все по-упорито се твърди, че следващ сезон на „Господари на ефира“ може и да няма, предават от Blife.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар