Папи Ханс за Дара: Обичам я до болка (Вижте още)

Папи Ханс за Дара: Обичам я до болка (Вижте още)
2 (40%) 3 votes

Папи Ханс се радва, че  е на свобода

Папи Ханс се радва, че вече е на свобода. „Изключително добре. За пръв път ми е приятно да комуникирам с непознати. Изглежда са ми липсвали“, казва Константин. До преди няколко дни той беше в къщата на риалити формата по Нова тв „ВИП Брадър“ и завърши втори.

Във визитката за риалити формата Папи каза, че ако човек не се излага, значи не се забавлява. „Излагането е пирът на душата“, каза още той. Константин не крие, че в къщата на риалитито в Нови Хан също се е изложил. „Многократно, но когато го правиш с усмивка, не го броя за чиста излагация. Изложих се пред себе си с това, че позволих да се ядосам няколко пъти. Това не съм аз“, споделя той, пише life.dir.bg.

Папи казва още, че не иска да се извинява на никого от къщата. „На никого, за нищо. Каквото съм имал да кажа, съм го казал. Вътре бях себе си – абсолютно нефилтриран. И съм раздал извинения на всеки, когато е трябвало“, споделя Константин. Той признава, че умее да прощава, когато има за какво. „Да, когато има за какво да се прости. Но няма как да простиш на хората за тяхната природа. Понякога не действието към теб е проблемът, а това, че то разкрива какъв е човекът зад него. Тогава няма място за прошка, само за раздяла“, обяснява Папи.

Константин разкрива и какви са отношенията между него и Дара след излизането му от шоуто. „Супер приятелски. Обичам я до болка, но без желание да я притежавам, ограничавам, или да сме романтично обвързани“, споделя той за бившата си половинка.

Папи Ханс е затворил страницата с португалката сн. Инстаграм

Папи Ханс е затворил страницата с португалката сн. Инстаграм

Папи разрива също има ли нова жена до него. „Това, което е в сърцето ми, за жалост не е в прегръдките ми“, споделя той. В момента Константин се опитва да затвори тази страница от живота си с момичето, което е откраднало сърцето му. „Коментирал съм го и в предаването, но това е страница, която поради неизбежност, е време да затворя за неограничен период“, казва още Константин.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар