Ето за колко продадоха любовта си Златка Райкова и Благой

Ето за колко продадоха любовта си Златка Райкова и Благой
4 (80%) 1 vote

Златка Райкова и Благой закрепят финансовото положение с хонорара от „Биг Брадър“

Златка Райкова и Благой Георгиев продадоха любовта си за немалка сума. Те са се съгласили цяла България да гледа прясната им любовна история срещу колосален хонорар. От участието си в риалити формата на Нова тв „Биг Брадър“ всеки от тях ще вземе по 150 000 лева, пише pik.bg. Това разкриват хора от кухнята на шоуто.

Златка и Благой ще изкарат общо 300 000 лева от участието си в новия сезон на предаването. Влюбените имали нужда от финансова инжекция, тъй като бившият футболист бил разорен след последния си развод с Есмер Омерова, от която има син Елай. Бизнесът на плеймейтката с продажба на рокли по интернет също отдавана зациклил.

Следващият най-висок хонорар, след този на Златка и Благой, бил на поп фолк певицата Емануела. Тя се навила да влезе повторно в къщата на „Биг Брадър“ срещу 100 бона.

Въпреки че е на върха на славата си, поп фолк изпълнителката не се обидила, че далеч по-неуспялата от нея Райкова ще вземе с 50 бона отгоре, защото по време на престоя си в къщата тя имала право да излиза и да изпълнява служебните си ангажименти.

Присъствието на Емануела в Нови хан никак не е случайно. Очаква се именно тя да постави на изпитание прясната любов на Златка и Благой. Преди години поп фолк изпълнителката е имала любовта афера с Джизъса. Тогава той беше женен за гимнастичката Христина Витанова, от която има две деца. Още с първата мисия, когато Емануела и Благой бяха разпределени в един отбор, Големият брат успя да събуди ревността на Златка. Тогава плеймейтката бе категорична пред Биг Брадър, че не иска да я забъркват в любовен триъгълник.

Златка Райкова и Благой демонстрират любовта си за колосален хонорар сн. Фейсбук

Златка Райкова и Благой демонстрират любовта си за колосален хонорар сн. Фейсбук

Останалите звезди в риалити формата по Нова тв се разписали срещу доста по-скромни суми от порядъка на 40 до 50 хиляди лева, доверяват от екипа на шоуто.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар