Отец Гелеменов: Има живи вампири, пият кръв (+ Най-странните случаи с които се е сблъсквал)

Гласувайте за статията

Отец Гелеменов вярва, че има живи вампири

Созополския вампир на покойния Божидар Димитров май няма да се окаже нито първия, нито последния. Отец Георги Геменов вярва, че вампири  съществуват и самият той се е опитвал да им помогне, при това неведнъж.

В интервю от 2014 година пред несъществуващата вече ТВ7, отец Гелеменов разказва страховити неща. Така например, той споделя, че е общувал с поне двама души, които по думите му са вампири и наистина пият кръв.

„Събират се разни младежи по гробищата, правят животински жертвоприношения, пият кръв като вампири. Утре другиден и хората по улиците ще захапят“, споделя той.

И разказва, че сам се е сблъсквал с подобни случаи. Преди години прави опити да лекува санитар, който пие от кръвните банки. След като научават за странното му хоби от кръвния център го уволняват, но той продължава да бъде отдаден на случилото се. „Каза ми, че след като целунал мъртвата си баба нещо му се случило. Сякаш го ударил токов удар. Тогава започнал да пие кръв. Като нямало човешка, пиел животинска. Опитах да му помогна. Над 2 седмици го лекувах, но после избяга. Веднъж го срещнах, каза ми, че сега работи в моргата, помага при аутопсии. Станал католик. Но той и преди това беше от сатанистите на Дънов“, възмущава се отец Гелеменов.

Той споделя, че това не е първият му случай. Познавал и едно момиче, което се наранявало само, само за да пие кръвта си. „Исках да й помогна, да я спася, но тя избяга и повече не я видях“, спомня си той. Отец Гелеменов е категоричен, че съвременните вампири пият кръв и не се страхуват нито от кръст, нито от чесън. Нито от сребро. „Само името Христово още ги плаши, затова и така упорито се боря с тях“, споделя екзорсистът.

Отец Гелеменов вярва, че вампири съществуват сн. Уикипедия

Отец Гелеменов вярва, че вампири съществуват сн. Уикипедия

Той е един от малкото свещеници в България, които наистина успяват да се справят с обладани от демонични същности хора.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар