Мишел Обама с шокиращи признания: Загубих дете, наложи се да забременея ин витро!

Гласувайте за статията

Мишел Обама с невероятно шокиращи признания

Бившата първа дама на САЩ Мишел Обама направи изненадващо признание. По повод поредната кампания, която води в помощ на жените претърпели аборт, Мишел направи собствени признания за лично преживяване. Тя призна, че се чувствала изгубена и самотна, когато преди 20 години е направила спонтанен аборт. А също така призна, че след това отишла да се подложи на ин витро оплождане.

В интервю за ABC тя каза, че се е чувствала провалена като съпруга и майка. А причината била, че не знаела колко често срещани са спонтанните аборти. Тази тема не била обсъждана от семейството й, нито в обществото по онова време.

Мишел откровено споделя, че за нея загубата на детето е била голям шок. Но в желанието си да се реализира като майка тя използва една от най-големите иновации в медицината — ин витро.

Тя сподели още, че тя и Барак Обама трябвало да се подложат на ин витро оплождане, за да заченат дъщерите си Саша и Малия. Това признание идва повече от 20 години след личната драма, която Мишел преживява.

В мемоарите си, под заглавието „Becoming“, които трябва да бъдат публикувани в понеделник, Мишел открито говори за живота в Чикаго. А също и за това, как се справила с расизма в обществения живот. Освен това говори и за предизвикателството, което й предстояло по време на влизането й в Белия дом. Този момент е паметен в историята на САЩ, тъй като тя стана първата чернокожа дама на Америка.

Мишел Обама с емоционални признания сн. Уикипедия

Мишел Обама с емоционални признания сн. Уикипедия

Мишел Обама говори в биографията си и за първоначалните брачни проблеми, които възникнали, когато Барак започнал политическата си кариера. „Семейството ни беше разкъсано от цялата тази публичност. Опитвахме се да бъдем родители, но в същото време и да осигурим спокоен живот на децата си и да се справим с цялата публичност“, спомня си още тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар