Мелания Тръмп в нов скандал след турнето в Африка! Платила за апартамент, който не ползвала

Гласувайте за статията

Мелания Тръмп пръснала 160 бона за апартамент, в който така и не спала

Мелания Тръмп може и да е първа дама, която е пример за подражание, но стане ли въпрос за поведението й, в някои отношения продължава да се държи като милиардерска съпруга. Половинката на Доналд Тръмп пилее пари сякаш са нещо маловажно, при това, без да й пука, че са на данъкоплатците.

Турнето в Африка, което Мелания си организира мина с маса скандали. Една от причините бяха скъпите тоалети, а друга — колониалния стил, който избра да носи. Откровената обида към туземците с облеклото, първата дама успя някак да тушира. Но не и фактът, че пръсна над 160 000 за хотелска стая в Кайро. Която така и не използвала.

„Аз се фокусирам върху това, което правя, а не върху това, което нося“, каза Мелания по повод на дрехите си тогава. Тя допълни още, че би желала и пресата да съди за нея по делата й, а не по външния й вид.

В същото време обаче, първата дама направи страхотен гаф. И този път той не й се размина толкова лесно. Модните критици може и да се подиграваха неоснователно на външния й вид, но със сигурност мнението на данъкоплатците не е без значение. Много от тях се възмущават от факта, че Мелания е пръснала цяло състояние за наем на апартамент в известен хотел, а дори не е нощувала в него.

Мелания Тръмп предизвика нов скандал сн. Инстаграм

Мелания Тръмп предизвика нов скандал сн. Инстаграм

Първата дама на САЩ е поискала от екипа си да й апартамент в известния хотел „InterContinental Semiramis“ в Кайро. А там цената за една нощ е 160 000 египетски лири. Говорителката на Мелания Тръмп — Стефани Гришам, потвърди, че първата дама не е останала в платения апартамент. Но причините за нейното отсъствие все още не са известни. Със сигурност сумата за Мелания е била още по-висока. И то предвид факта, че е трябвало да осигурят охрана и сигурност на брюнетката, ако реши да преспи там.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар