Дакота Джонсън: Не съжалявам за „50 нюанса сиво“, бих снимала този филм отново!

Гласувайте за статията

Дакота Джонсън не съжалява за „50 нюанса сиво“

Въпреки скандалите, които съпътстваха тази й роля, актрисата Дакота Джонсън е категорична, че не съжалява за нито един миг  от  поредицата „50 нюанса“, която снима. „Не съжалявам. Щастлива съм, че станах част от тази продукция. И ако се наложи, пак бих го направила“, споделя развълнувана звездата от Холивуд.

Дакота е категорична, че каквото и да се е случило, тя не се притеснява да бъде себе си и не се срамува от миналото си. „Въпреки всичко бих снимала отново тези филми. Особено, ако обстоятелствата в живота ми са същите. Те ми помогнаха изключително много в кариерата. Да, по пътя срещнах препятствия, но те само ме направиха по-силна“, категорична е актрисата.

Що се отнася до Джейми Доран, тъй далеч не споделя ентусиазма й. „Понякога се чудя какво изобщо ме накара да направя тези филми. Мисля, че бяха пълна лудост“, признава актьорът.

Дакота Джосън е дъщеря на Мелани Грифит от първия й брак — с актьора Дон Джонсън. Момиченцето е едва на няколко години, когато родителите й се развеждат. Тя изгражда стабилни отношения с втория си баща, като запазва близките си контакти с него дори и след развода. Но най-голямата й подкрепа си остава майка й. Мелани Грифит е до нея в нощта на „Оскарите“, когато Дакота е поканена да връчи награда за един от филмите.

Дакота Джонсън не съжалява за 50 нюанса сиво

Дакота Джонсън не съжалява за „50 нюанса сиво“ сн. Flickr

Актрисата споделя още, че е много възторжена от опита, който е придобила по време на снимките. Освен това е щастлива, че си е партнирала с Джейми Доран. „Боже, той е страхотен. Изградихме фантастични отношения и сме чудесни приятели. Така се радвам, че имах възможност да работя с него“, споделя звездата от „Суспирия“. Няма съмнение, че в това отношение извади късмет. И не са малко жените, които откровено й завиждат за работата с него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар