Димитър Рачков си присади коса

Гласувайте за статията
Комикът Димитър Рачков броил 30 бона за нов перчем

Суетният актьор обаче по никакъв начин не искал някой да узнае, че и той е станал жертва на новата мода сред мъжете – да си присаждат коса, за да прикриват оплешивяването си – пише в. „Уикенд“. Комикът се подмладил още преди 5 години в разгара на любовната си връзка с Мария Игнатова – твърдят източници на изданието.

Всъщност в момента на Димитър Рачков дори не му се налага да се боядисва, както прави колегата му от „Господарите“ Васил Василев-Зуека. Блясъкът на прическата му идва просто от гела, който използва преди сценичните си изяви, твърдят стилисти. При свръхмодерните процедура по присаждане на коса вече не е нужно да си вапцваш космите, когато остаряваш. Няколко години те растат в цвета, в който са присадени.

Бургазлията използвал факта, че преди 5 години като водещ на „Като две капки вода“ заедно със Зуека бяха обръснати в името на високия рейтинг на шоуто. Още тогава Митко вече започнал да оплешивява и това удряло по високото самочувствие на не особено високия комик. Затова малко след края на имитаторското предаване водещият си имплантирал косми на главата, като се доверил на чуждестранна клиника и на супермодерна и скъпа процедура, която дава мигновени резултати, без да се налага дълго чакане на ефекта.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Димитър Рачков си присади коса”

  1. barba Yani

    Ное. 10. 2018

    Не коса ,а к.р трябва да си присади,щото Енчо Кирязов с големото кересте пак ще прилапа Мара дашната!

Добавете коментар