Мариана Векилска отслабва на аванта

Гласувайте за статията
Мариана Векилска се кани да отслабне с лични треньори и психолози, без да им плаща и стотинка

Водещата на Би Ти Ви Мариана Векилска е набутала в телевизията всички специалисти, които й помагат да свали килограми – пише в. „Уикенд“. Единствената й цел била да получава услугите им на аванта – отбелязва изданието.

Тъй като е в телевизията от памтивека, Мариана Векилска имала картбланш да прави каквото си поиска в първия час на предаването „Тази събота и неделя“. Понеже е водеща между 8 и 9 сутринта, рейтингите й клонели към нулата. Ето защо никой в ръководството на медията не се интересувал с какво водещата пълни своето време, стига да не е нещо скандално, което да вреди на имиджа на предаването. Тя пък от своя страна се възползвала максимално от намалението, за да кани своите консултанти и по този начин да им прави безплатна реклама пред малкото зрители, които включват телевизорите си, за да я гледат. Именно затова напоследък часът на Векилска е пълен със съвети как да се тренира правилно, как да се приготвя здравословна храна с малко калории и как да притъпиш чувството си за глад.

Водещата била маниачка по темата, макар и засега само на теория. Екипът бил възмутен, но ръководството на медията не правило нищо, за да спре тази явна злоупотреба от страна на Мариана Векилска.

Мариана Векилска понатрупа килограми

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар