Кейт Мидълтън показа малкия Луи (Вижте го с дядо му Чарлз – Ексклузивна снимка)

Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън с малкия принц Луи и дядо му Чарлз се появиха на ексклузивна снимка

Кейт Мидълтън роди третото си дете на 20 април в болницата „Света Мария”. Новороденият принц бе показан публично в началото и на кръщенето си през месец юли. От тогава до днес никой не бе виждал фото на петия по ред престолонаследник.

Снимка: Инстаграм

Но ето, че по BBC Channel бе излъчен документален филм посветен на 70-та годишнина на принц Чарлз. Който ще празнува юбилея си на 14 ноември. Във филма се разказва на живота на принца в кралското семейство. А в допълнение на любопитните факти бе показана и ексклузивна снимка на най-малкия внук на Чарлз. Още днес фото се появи в британската преса. На което се вижда как щастливия дядо се радва на най-малкия си наследник. Който е в ръцете на майка си Кейт, а херцогът на Уелс го гледа с невероятна нежност.

Снимката е дело на кралския фотограф Крис Джаксън и е направена през месец септември в градините на Кларънс Хаус сред кленови дървета и рози, предават от електронното издание elle.ru.

Факта, че Луи Шести е много привлечен от дядо си не е изненада за никой. Чарлз винаги е проявявал голяма любов към всичките си внуци.

За баща си принц Уилям казва, че се надява да живее още много дълго. Когато им е на гости прекарва много време с внуците си и страхотно ги забавлява. „Имаме нужда от него и искаме той да е с нас възможно най-дълго”, признава херцога на Кеймбридж.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар