Принц Уилям разкри: Искам баща ми да е по-често до нас! (Още признания)

Гласувайте за статията

Принц Уилям неочаквано започна да омеква към принц Чарлз

„Когато един човек стане на 70, започваш да гледаш с други очи на него. Започва да ти се иска да бъде по-дълго и по-близо до теб“. Така принц Уилям си призна, че се тревожи за баща си и с напредването на възрастта му, би желал да бъде по-близо до него и до семейството му.

„Той е невероятен дядо. Пълзи с внуците по пода, играе с тях, забавлява ги. В такива моменти те са изцяло фокусирани върху него. За нас е истинска благословия той да прекарва време с тях и тайно се надяваме да го прави по-често“, споделя развълнувания принц Уилям.

Той признава, че годишнината на баща му го е накарала да се замисли за много неща. „Когато човек мине една определена възраст, започваш да осъзнаваш, че той вече не е същият. А той е невероятен работохолик. Не може и пет минути да остане спокоен“, добавя още Уилям.

Британският престолонаследник признава, че баща му често заспива заровен в работа, което сериозно го притеснява. Дори се събужда с бележки по челото именно заради това.

Принц Хари също е очарован от баща си. „Когато бащата на Меган обяви, че не може да дойде на сватбата, защото има проблеми, татко веднага се намеси. Предложението му да я придружи до олтара бе изключително мило. Горд съм, че мога да разчитам на него и съпричастността, която прояви в този момент“, споделя още младия херцог на Съсекс.

Принц Уилям омекна към Чарлз сн. You Tube

Принц Уилям омекна към Чарлз сн. You Tube

Що се отнася до останалите, Камила е категорична, че съпругът й е абсолютен работохолик. „Той се подготвя за тази роля от десетилетия. И иска да може да управлява колкото се може по-дълго. Наясно е, че вече не е млад, но не иска да товари с всички тези отговорности Хари и Уилям“, казва още тя. Самият принц Уилям вече изрази желание да поеме повече задължения като бъдещ крал.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар