Наталия Гуркова проговори след трагедията

Наталия Гуркова проговори след трагедията
5 (100%) 1 vote

Наталия Гуркова проговори за пръв път след трагедията

Наталия Гуркова даде първото си интервю след жестоката трагедия, която я сполетя. Красавицата сподели в телефонен разговор с репортери на „Уикенд“, че е възмутена от всичко, което се изписа след трагедията. Тя заяви, че все още не е готова да застане пред камера и едва ли ще проговори отново пред журналисти.

По време на интервюто тя едва сдържа сълзите си. Гуркова сподели, че иска да запази жив спомена за покойния си съпруг. Това, което медиите се опитват да внушат за него, няма нищо общо с действителността, категорична е почернената бивша моделка.

Според нея съпругът й е станал жертва на престъпността в ЮАР и никой не е застрахован от подобна участ.

След всичко изписано за него Наталия Гуркова не намира никакъв смисъл да дава изявления в медиите. Тя допълни, че единствено хората, които са го познавали, знаят истината за него. А мнението на останалите, просто не я интересува.

Огорчена от поведението на журналистите, Наталия Гуркова заяви, че не е било етично да се нахвърлят като лешояди върху нея и децата й.

Миската разкри, че наследниците й знаят за случилото се и с тях работи психолог, тъй като за тях загубата на баща им е тежък удар и едва ли някога ще я приемат, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар