Благо Джизъса и Русата Златка извъртяха жесток номер на Брадъра

Благо Джизъса и Русата Златка извъртяха жесток номер на Брадъра
2 (40%) 1 vote
Влюбените Благо Джизъса и Златка Райкова обещали креватни интимности срещу тлъст хонорар, после се отметнали

Жесток номер са извъртели Благо Джизъса и Русата Златка на продуцентите на „Биг Брадър“ – пише в. „Уикенд“. Прясно влюбената двойка обещала да прави креватни изпълнения в предаването срещу рекордния за шоуто хонорар от 300 000 лева. Когато обаче влезли в Къщата, двете звезди се отказали от поетия ангажимент – отбелязва изданието.

Продуцентите били бесни, че са се оставили да ги метнат по най-елементарния начин. Дни преди старта на „Биг Брадър“ Благо Джизъса и Русата Златка поели твърд ангажимент да пъшкат под завивките, за да вдигнат рейтинга на шоуто. Оказа се обаче, че никога не са имали намерение да спазят това обещание. Футболистът и изкусителката решили да се измъкнат, ползвайки като оправдание коледния пост, който започва в средата на ноември. Благо Джизъса обявил на продуцентите, че всяка година го спазва и не смята да прави изключение заради предаването. Това автоматично изключва всякакви креватни интимности, докато е в риалитито. Казал го обаче чак когато имал писмен документ, който му гарантира, че ще си вземе договорената сума.

Както е известно, Благо Джизъса от години подчинява хранителния си режим и интимния си живот на църковните пости.
Продуцентите се съгласили 300 бона да е общия хонорар на влюбената двойка. В замяна те трябвало да покажат интимности в шоуто. Уговорката била на устно ниво обаче и няма как да бъдат задължени да правят това.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар