Емануела изкара от релси Благой Георгиев (Вижте как го притесни)

Гласувайте за статията

Една мисия с Емануела притесни Благой Георгиев

На спортната звезда Благой Георгиев никак не му се нрави, че е влязъл в „Биг Брадър“. Футболистът сам издаде, че е влязъл в шоуто, само заради половинката си и никак не се чувства удобно в тв ефира.

И докато Златка с усмивка се справя с всяка ситуация, то футболистът никак не може да преглътне случващото се. И съвсем не го приема с лека ръка. Георгиев вече сподели с любимата си, че се е навил да участва в шоуто заради нея. Но присъствието на Емануела неочаквано го притесни.

„Почувствах се гадно и заради мен, и заради теб. Не ми беше приятно“, добави още той. Спортистът е категоричен, че не желае да дели личното си пространство с фолк певицата, което провокира доста въпроси.

„Казах ти и преди там. Не стоя там, където не се чувствам добре. За мен няма проблем, че сте делили общо пространство. Ок съм, а Емануела ми е приятелка. Не ме притеснява, че сте били близки“, заяви още Златка.

По всичко изглежда, че футболистът наистина се отнася сериозно с ролята си на обвързан мъж и се пази от всякакви скандали. А на Златка не й пука особено дали някоя от другите жени в Къщата ще му обърне внимание.

В социалните мрежи коментират, че май спортистът наистина е хлътнал този път. И особено щом отдава такова значение на една дребна игра. „Явно много го е страх да не я изпусне. Да се притеснява, че с Емануела са били буза до буза, при положение, че Златка няма нищо против. Този път е сериозно“, смеят се из форумите.

Емануела преседна на Благой Георгиев сн. Фейсбук

Емануела преседна на Благой Георгиев сн. Фейсбук

Благо сам призна, че е влязъл в предаването, само и само Райкова да е щастлива. Освен това е готов само заради нея да се примирява с всякакви ограничения. Доколко ще издържи обаче, предстои да видим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар