Коко Динев с нова чалга забивка

Коко Динев с нова чалга забивка
5 (100%) 1 vote

Очевидно има слабост към изпълнителките от каталога на „Пайнер“

Коко Динев е живият пример за това, че вълкът козината си мени, но нрава – никога.

По всичко личи, че фолк певиците, са съдба за хазартния бос Коко Динев. Тези дни стана ясно, че е забил бившата изгора на Фики Стораро – младото дарование на „Пайнер“ – Джулия.

Коко Динев

Очевидно има слабост към изпълнителките от каталога на „Пайнер“

Връзката им датира от няколко месеца. Запознати издават, че именно Коко Динев е спонсорът на клиповете на младото дарование. По всичко личи, че Джулия се опитва да опази връзката си с хазартния бос в тайна. Винаги, когато й се зададе въпросът кой е мъжът до нея, тя отговаря категорично, че няма гадже.

Досега единствената публична връзка на Жулиета, както е истинското име на новото попълнение на „Пайнер“, е с Фики Стораро. Именно покрай него тя успя да пробие в музикалния бизнес.

Едва ли за някого е изненада, що се отнася до Коко Динев. От години той е пословичен с връзките си с певици от каталога на „Пайнер“. За никого не е тайна, че Нелина е първата му изгора. Мълвата носи, че тя му е тръпка и до днес.

След като се раздели с нея, Коко Динев се ожени за Анелия, от която има дъщеря. След това той имаше бурна любов с Емилия, която го дари със син и дъщеря и отново последва раздяла. Освен това се носи мълвата, че е имал неофициални връзки с Преслава, Райна и Джена, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар