Албанецът Лео Кадели е възмутен от гостите на сутрешния блок на телевизията!

Албанецът Лео Кадели, занимаващ се с благотворителност и познат на масовия зрител от "София Ден и Нощ", изригна бесен в мрежата. Той е възмутен от двама от гостите на "Тади сутрин" по БТВ, пожелали да се намали времето за майчинство. Ето какво заяви Лео: [caption id="attachment_571284" align="aligncenter" width="300"]Лео Кадели Лео Кадели е бесен от глупостите в ефира на Би Ти Ви[/caption]

"Ако единият от тези двамата беше мой баща, щях от срам да му забраня да излиза повече от вкъщи.

Искат да се намали майчинството като време, ми тези деца къде да ги оставим? А вие с тези бели косми по главата дали имате някой внук вкъщи, който търси детска градина (говорим за държавна)?

Разбирам от ефирен баланс, но не разбрах защо няма майка в студиото? Защо няма никой от тези, които бягат от България и раждат децата им в чужбина?

Моето уважение към труда на "Тази сутрин" - БТВ , защото доста често съм част от техния ефир. И знам че работят със сърце. И ще продължавам да бъда, защото заедно радваме доста семейства в беда... Но в случая мисля, че акцентът трябваше да е върху нови държавни детски градини. Защото оттам идва проблемът.

Така е интеграцията, така няма да им проблем бизнеса, така ще има смисъл животът ни, именно когато има бебета. В тази тема трябваше да присъстват единствено хора, които са пряко свързани и потърпевши, а не такива пенсионери, които няма какво да правят.

Трябваше да поканите млади работодатели с малък бизнес (не визирам мен в никакъв случай), а тези които страдат - и двете страни (една майка и един работодател) заради една държавна детска градина. [caption id="attachment_571285" align="aligncenter" width="300"]Лео Кадели изригна срещу bTV и "Тази сутрин"! (виж тук) - Снимка 2 Ето ги господата, които го изкараха извън нерви[/caption]

Много е просто, така ще откриете нови работни места, 5 служители с бюджет 6 000лв месечно (без инвестицията), ще се грижат за 30 деца. Което означава, че ще работят 30 майки. Което пък означава, че се движат около 30 000лв. месечно, а не да се показват двама души... които са се пенсионирани преди години.

Ако такива хора с бели косми си бяха свършили добре работата през изминалите годините, сега нямаше да има подобни дребни за държавата, но много сериозни за младите семейства проблеми.

Държавата трябва да се управлява от млади, които милеят за нея, а не от хора уж с опит, но без никаква надежда.

Аз вярвам в доброто затова всеки ден го предавам нататък, но не вярвам в такива пенсионери, които искат да мачкат всичко и всички, дори и едно новородено бебе. Не, нямам намерение да стана политик, но имам търпение да видя България щастлива с малки деца!", избухна в мрежата Лео Кадели.