Динко Вълев с нова придобивка за 180 бона (Вижте каква)

Динко Вълев с нова придобивка за 180 бона (Вижте каква)
5 (100%) 1 vote

Динко Вълев яхна мощен джип

Динко Вълев яхна мощен джип. Ловецът на бежанци си купи един от най-яките и здрави мерцедеси. Моделът на джипа е G-клас. Той е 4×4 и може да мине през всякакъв терен, пише „България днес“. Цената на модерното возило е около 180 000 лева.

Джипът на Динко е пълен с екстри. За тунинговането на возилото бившият участник от „Биг Брадър“ също е платил не малка сума, за да го направи така, както той иска. Черният звяр на ловеца на бежанци има система за измиване на фаровете, автопилот, хладилна жабка и куп други екстри, които са мираж за повечето българи.

Динко сложи и специален номер на джипа си. „Очаквах да пише Динко“, пише познат на ловеца на бежанци в социалната мрежа Фейсбук, който видимо е останал изненадан от избора на номер на возилото.

Бившият участник от „Биг Брадър“ още не може да се нарадва на новата си придобивка и на всички екстри, които тя има. Затова и през ден той кръстосва между София и родния Ямбол.

Динко признава, че вади парите си с пот на челото. Ловецът на бежанци се определя като собственик на най-голямата морга за автобуси и камиони у нас. Често в официалния си профил във Фейсбук, Динко призовава хората да работят и никога да не се отказват от мечтите си, както прави той.

„Благодаря на Господ, че с много труд и работа постигам онова, което искам. Няма невъзможни неща, има мързеливи хора“, категоричен е Динко, който отговаря на всички любопитни хора, откъде има пари за толкова скъп джип.

Динко Вълев яхна мощен джип сн. Фейсбук

Динко Вълев яхна мощен джип сн. Фейсбук

Ловецът на бежанци определено е фен на скъпите коли. Преди да се сдобие с новия си джип, Динко караше отново „Мерцедес“ от най-висок клас. За него той брои около 150 бона. Сега Динко е решил, че има нужда от нещо по високопроходимо като джип 4×4.

Динко тунингова джипа си изцяло по негов вкус сн. Фейсбук

Динко тунингова джипа си изцяло по негов вкус сн. Фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар