Спират „Господари на ефира“ след скандала с Митко Върбанов?

Гласувайте за статията

Спират „Господари на ефира“

Спират „Господари на ефира“ след гафа на Митко Върбанов. Договорът на предаването с Нова тв е до края на пролетта. През март той трябва да бъде подновен, но това едва ли ще се случи. След скандала с бившия репортер от шоуто Митко Върбанов обаче от медията имали сериозни резерви, пише Хотарена, позовавайки се на „Уикенд“.

Противно на очакванията, скандалът с репортера Митков Върбанов не е свалил рейтинга на „Господарите“. Щетите с репутацията обаче са отчетени от Нова тв и те не можели да преглътнат изцепката на предаването. От телевизията били спокойни, че „Господари на ефира“ няма да отиде в друга медия, защото бюджетът на продукцията е много висок и в момента няма друга телевизия, която да може да си го позволи.

Припомняме, че заради репортерът Митко Върбанов, който преигра в свои репортаж за опасни храни, тръгна мълвата, че той е бил бит, а около предаването се заформи истински скандал. Джуди Халваджиян уволни своя подчинен и пое вината за случилото се. „Действията му не ми оставят никакъв друг избор освен да го отстраня от екипа на предаването“, категоричен беше той. Джуди се разграничи от постъпката на репортера.

Митко Върбанов получи златен скункс за действията си. Екипът на „Господари на ефира“ реши, че й Джуди трябва също да получи златен скункс заради гафа на репортера. „Отговорност се поема не само за хубавите неща, а и за лошите. Аз като продуцент съм длъжен да поема отговорността“, каза продуцентът на предаването.

Причината да се стигне дотук според Халваджиян е, че той се е предоверил. „Ами предоверих се. Може ли 12 години да работиш с един човек и да не му се довериш?“, пита продуцентът.

Спират "Господари на ефира"? сн. ХотАрена

Спират „Господари на ефира“? сн. ХотАрена

Дали това доверие на Джуди Халваджиян няма да му струва свалянето на „Господари на ефира“ от ефира на телевизията, предстои да видим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар