Трагедията в Крим причинена от нервен срив? (Терористът бил пълен отличник)

Трагедията в Крим причинена от нервен срив? (Терористът бил пълен отличник)
1 (20%) 1 vote

Трагедията в Крим може да е причинена от нервен срив, терористът бил пълен отличник, взимал и стипендия

Трагедията в Крим може да е причинена от психически срив на 18-годишния младеж, който превъртя и изби над 20 души съученици и рани повече от 50. Владислав Росляков от Керч откри стрелба по ученици от факултета по техника на политехническия колеж. Броят на жертвите може да достигне и до 100 прогнозират полицаи и пожарникари, които се намират на територията на учебното заведение.

Криминални психолози и специалисти по поведенчески разстройства проучват случая в момента. Според тях младежът просто е получил психически срив и това е довело до стрелбата. Какво обаче е отключило агресията все още не е ясно.

„Той е отличник, бил е много добър ученик, възпитан, не е влизал в конфликти. Дори е взимал стипендия. Не е ясно какво е отключило агресията му“, разкриват от полицията в Керч.

Както е известно, в късния преди обед млад ученик откри стрелба срещу съученици от факултета. 52 души са в болница хоспитализирани поради рани, а 20 са убити.

Вицепремиерът на република Крим Игор Михайличенко, разкри подробности от трагедията. „Изстрелите бяха след експлозията. Мотивите са неизвестни, следователите работят. Имаше тела навсякъде“,  заяви още той.

Преди това бе обявено, че ученик е влязъл в учебното заведение и е започнал да стреля по присъстващите, а след това се е самоубил.

Говорителката на руския следователски комитет Светлана Петренко разкри, че ученикът е влязъл в пушка и моментално е открил стрелба. Тя потвърди, че е имал чисто досие и не е бил криминално проявен.

Трагедия в Крим, откриха стрелба в местно учебно заведение сн. You Tube

Трагедия в Крим, откриха стрелба в местно учебно заведение сн. You Tube

Що се отнася до бомбата, която преди това избухва в сградата, става дума за ръчно направено взривно устройство, което е било поставено по-рано. Все още не е ясно дали убиецът не е бил член на някоя терористична организация. Случаят продължава да се разследва.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар