Джъстин Бийбър потвърди: Да, с Хейли сме женени!

Гласувайте за статията

Джъстин Бийбър плаче за Селена, но е женен за Хейли

Джъстин Бийбър плаче за Селена Гомес, но очевидно все пак е избрал Хейли Болдуин. Певецът и приятелката му, която вече официално му е и съпруга, бяха засечени в закусвалня в Лос Анджелис. Фенка на певеца го засече и го помоли за снимки. А след това сподели, че двамата са потвърдили официално брака си.

„Джъстин дори не докосна храната си. Но беше много внимателен към Хейли. Той непрекъснато се суетеше около нея. Тя от своя страна имаше пълни чинии пред себе си и охотно си хапваше, без никакви притеснения“, допълва още фенката.

Когато момичето се приближило с молба да се снимат, тя не пропуснала да ги попита и за брака им. „Казах им: „Извинявайте, не искам да любопитствам, но поздравления за брак уместни ли са?“ При което Джъстин ми каза „Да, ние сме женени“. Много се зарадвах“, споделя почитателката на двамата.

Самият певец направил селфи на съпругата си с момичето, а Хейли снимала Джъстин с фенката му. И двамата се отнесли много сърдечно с нея. Певецът дори признал, че семейният им живот преминава през върхове и спадове, като всеки брак. „Семейният ни живот е нормален. Караме се, сдобряваме се, обичаме се. Това е“, казал просто певецът.

Той не е коментирал ситуацията със Селена Гомес, нито дали е ходил да я вижда. Почитателката му така и не си позволила да му зададе толкова лични въпроси, но останала очарована от вниманието, с което се отнася към Хейли през цялото време.

„И двамата са много мили и много сладки. Страхотни са заедно“, добавя още тя.

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин са женени сн. Инстаграм

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин са женени сн. Инстаграм

Бийбър и Хейли се сгодиха през юли, само след два месеца заедно. Още два месеца по-късно се ожениха и очевидно вече са готови за семейство. Дали връзката им ще продължи предстои да видим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар