Гери-Никол го закъса с парите от участия!

Гери-Никол е на път да фалира. Една от най-актуалните млади певици е изправена пред сериозен финансов колапс. Баща й, адвокатът на милионерите Николай Георгиев-Цайса, вече не е склонен да й покрива масрафа. [caption id="attachment_569697" align="aligncenter" width="300"]Гери-Никол Гери-Никол позалезе, не може да си избива претенциите[/caption] За никого не е тайна, че богатият й татко поема разходите за музикалната й кариера. Изпълнителката няма музикална компания зад гърба си, заради което татко й спонсорира всичките й разходи около кариерата й. Той вади пачки, за да плати всичките й проекти, както и поема разходите около стайлинга й, както и за нейните клипове. Цайса брои и всеки месец по три бона на музикални телевизии и радиа, за да пускат песните на отрочето й.

В същото време Гери-Никол едва закърпва по осем участия на месец и при хонорар от три бона на вечер не може да покрие инвестициите на баща си.

„Гери е много актуална, но уви – постоянно е на загуба. Досега Цайса проявяваше разбиране, защото искаше да осъществи мечтата на дъщеря си. Тази мечта обаче взе да му излиза солено и вече сериозно се замисля дали да продължава да налива пари от пусто в празно“, разкриват близки до Яката дупара. Баща й вече настоявал да подпише договор с някоя музикална компания, но щерка му категорично отказвала. Тя се оправдавала с това, че не искала да робува на никой продуцент. Младата певица била напълно наясно с негативите, които ще търпи, ако подпише с някоя компания. Нейната колежка и приятелка Тита много често й се оплаквала от своя продуцент, рапъра Криско, че я прецаквал яко с парите. Гласовитката от Силистра обаче нямала богати родители и заради това трябвало да се примирява с несгодите, ако иска да продължава да пее. Не се ли справи със задачата сама да се справя с разходите си, нищо чудно младата поп дива да се присъедини към Adamant Records на Криско. Другият вариант е да се откаже завинаги от музиката.