Мегз обяви новата си линия от супер модерни палта!

Миглена Каканашева - Мегз пуска нова линия, този път на ултра модерни и красиви палта. Това оповести самата тя в мрежата преди часове и разкри неподозирани неща за самата себе си. Като например това, че е имала едва ли не фобия от палта. Ето какво написа дизайнерката: [caption id="attachment_569673" align="aligncenter" width="240"]Мегз Мегз пуска своя линия дамски палта[/caption]

"УТРЕ ще пуснем втората част на есенно-зимната ни колекция “ДА БЪДЕШ ЖЕНА”. Дала съм ви толкова много от емоциите, мечтите и усещанията си ... много ще ви хареса, обещавам.

Може да ви прозвучи странно, но едно от най-важните неща, които научих по пътя си като жена, е да нося палто. Не се шегувам. Още от ученичка никога не носех палта... “Да не сте луди... ще скрият роклята ми” ... и мръзнех в градския транспорт. В гимназията ходех с по 7 чифта чорапогащника и 3 блузи под роклята ... Краката ми дори изглеждаха дебелички и криви от напластяването ... но дрехи исках да показвам в крайна сметка ... Кой ти мисли за личната ми красота... Истината е, че това беше случаят до много скоро. До миналата година редовно хуквах без палто в най-големия студ с извинение за пред близките ми и мен самата ... “Е то в колата е топло, какво толкова”. И най-редовно стигах до крайности, използвайки тялото си и цялото си съществуване като рекламна закачалка за бранда си. Днес пътят ми като жена в тази насока ме научи, че всичко в моя живот е създадено от мен и без значение колко велика е дадена кауза, тя не може да бъде по-велика от мен самата. Затова бързо с палто, да няма вечно сополене. Между другото така се вдъхнових да създавам много хубави палта. И се оказа, че това да се грижа за себе си е много по-полезно за работата ми във всеки аспект. Това са част от емоциите и мислите ми, които ще получите с тази част на колекцията ми. Омагьосала съм всяка дреха от нея, за да ви напомня колко важни сте. Вие самите. И не като майки, работодатели или безценни приятели и съвестни служители. А просто като личност. Всичко това са велики роли във вашия живот, които ще може да изпълнявате и да давате на другите само ако сте здрави, спокойни и щастливи", написа Мегз в профила си.