Второ бебе в кралския двор! Пипа Мидълтън ражда първи наследник

Гласувайте за статията

Пипа Мидълтън влезе в болница, ражда първото си бебе

Сестрата на херцогинята на Кеймбридж — Пипа Мидълтън постъпи в болница по-рано днес, за да роди първото си дете. Новината бе съобщена от британския таблоид „Дейли Мейл“, само часове след като Меган Маркъл оповести, че е бременна.

Събитието се случва буквално дни след сватбата на принцеса Йожени. Бременната Пипа Мидълтън тогава се появи видимо наедряла на сватбата, а освен това бе настанена заедно с брат си до входната врата. Някои изтълкуваха този жест като своеобразно пренебрежение към семейството на Кейт, но се оказа, че истината е доста по-различна.

Сестрата на херцогинята се очакваше да роди всеки момент, което наложи и присъствието й близо до врата, за да може да напусне церемонията в случай на нужда. Пипа успя да издържи и сватбените празненства, както и да поздрави Меган Маркъл за наследника й, а само часове по-късно постъпи в крилото „Линго Уинд“, за да роди.

Най-вероятно тя ще прекара една нощ след раждането там, за да се възстанови напълно от трудното преживяване. Съпругът й Джеймс Матюс бе забелязан с малки чанти да върви към болницата, очевидно, за да се чувства добре съпругата му по време на престоя си там.

Пипа Мидълтън  роди? сн. You Tube

Пипа Мидълтън роди? сн. You Tube

За разлика от нея, Кейт Мидълтън прекарва само броени часове в болницата. Херцогинята винаги пристига в клиниката точно когато родилните й болки са станали изключително силни и остава там само броени часове. Веднага след като се съвземе и е достатъчно стабилна, за да издържи няколко минутна фотосесия с бебето, Кейт излиза пред тълпите. Минути по-късно тя и Уилям се отправят към дома, където квалифицирани гледачки, медицински сестри и бавачки се грижат за принцесата, далеч от любопитни очи. Пипа Мидълтън не смята, че има нужда чак толкова от грижи, но пък вероятно ще остане в болницата няколко дни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар