Валентин Кулагин остава с пръст в устата

Гласувайте за статията

Папи Ханс го издухва по пътя към победата

Оказва се, че Валентин Кулагин ще остане с пръст в устата след поредната си изцепка в къщата на ВИП Брадър.

Докато до неотдавна се твърдеше, че именно Валентин Кулагин е гласен за победител, то тези дни стана ясно, че е бил лишен от това удоволствие. Новата мълва носи, че Папи Ханс е гласен за победител в този сезон на ВИП Брадър.

Валеинтин Кулагин

Папи Ханс го издухва по пътя към победата

Той е фаворитът на продуцентите и към днешна дата е най-пазеният играч в шоуто. Всеки от зрителите на риалитито знае, че срещу него не са излъчвани никакви компромати. Това, което издават запознати е, че тепърва ще бъде забъркван в положителни сюжети, които ще го доведат до победата.

Дори и Нора Недкова, която бе първият участник, напуснал къщата на ВИП Брадър през този сезон, обясни, че Папи Ханс, е най-играещият участник.
Блондинката заяви на всеослушание: „Той непрекъснато прави нещо, иска да е център на внимание, чуди се какво да стори, за да го дадат в положителна светлина камерите и да се хареса на съквартирантите.“.

Към днешна дата обаче вотът на публиката е категоричен, че като победител от този сезон на ВИП Брадър трябва да излезе не кой да е друг, а Валентин Кулагин. Очевидно обратите тепърва предстоят, пише zajenata.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар