Ивет Григорова защити Розмари (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Ивет Григорова защити Розмари

Ивет Григорова защити своя най-добър модел – Розмари Тишер. Собственичката на „Ивет Фешън“ е убедена, че между нейния топмодел и Ричард Величков не е имало нищо. Всичко, което показват от къщата на „ВИП Брадър“, свързано в Рози и фитнес инструкторът, е само монтаж за вдигане на рейтинга на предаването, пише pik.bg.

„Розмари си има приятел, двамата живеят заедно в Берлин. Той е германец, постоянно пътува и тя почти винаги е с него, когато няма ангажименти с агенцията. Връзката им е супер сериозна и е от доста години. Според мен сексът й в Ричард е манипулация. Познавайки я, тя не би допуснала това да се случи“, заявява Григорова.

„Но има и нещо друго – вероятно има нужда от близост и топли отношения в изолираната среда, в която живеят в Къщата. Което обаче не означава задължително интимност“, пояснява още Ивет. „А и постоянно се въртят едни шест кадъра, които не ни говорят кой знае какво…“, казва също собственичката на „Ивет Фешън“.

През последните дни Розмари успя да си навлече критиките на зрителите заради прекалената си близост с фитнес инструктора Ричард. Според него интимните ласки с Рози ще го доведат до финала на риалити формата и дори ще го оставят в историята на предаването.

Розмари е сред най-успешните лица на агенция „Ивет Фешън“. Тя от години работи в цял свят. Зад гърба си Рози има много корици и ревюта за най-известните списания и световни марки за дрехи.

Ивет Григорова защити Розмари сн. Фейсбук

Ивет Григорова защити Розмари сн. Фейсбук

За себе си манекенката сподели пред съквартирантите, че се чувства повече българка, отколкото германка. Като малка тя често идва в България, но няма спомени от това време. Рози каза също, че майка й е била доста строга с нея и докато на другите тийнейджъри им е било разрешено да се гримират и да излизат, тя си стояла вкъщи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар