Снахата и синът на Лепа Брена няма да се местят в САЩ (Вижте защо)

Гласувайте за статията

Снахата и синът на Лепа Брена остават в Сърбия

Снахата и синът на Лепа Брена остават в Сърбия. Младото семейство си каза „да“ на приказна сватба преди няколко месеца. За събитието се говори и писа дълго. А малко след това Александра Прийович и Филип Живойнович обявиха, че очакват първата си рожба.

Преди да сключат брак обаче снахата и синът на Лепа Брена бяха заснети от медиите да се карат за това, къде ще живеят след сватбата. Филип настояваше семейството да се премести в Америка и да се отделят от роднините си в Сърбия. От своя страна Александра настояваше да останат в родината си, защото иска да е близо до семейството си.

Миналият месец Лепа Брена подари на бъдещите родители вилата си в Маями.

Според сръбските медии Александра и Филип били готови да съберат багажа и да заминат за Америка. Те дори намерили лекар там, който да следи бременната в петия месец певица. На последният преглед при лекаря обаче, той настоял Александра да остане в Сърбия, поне до края на бременността си и да не пътува.

Снахата на Лепа Брена се зарадвала, че ще прекара тези месеци със семейството си, което при нужда винаги може да й помогне.

В началото на октомври беше последното участие на Александра в Швейцария, която се оттегли от сцената, за да се наслади на бременността си. Първото внуче на Лепа Брена се очаква да се роди през март догодина. То ще е момче, а това обяви самата Александра с клип в социалната мрежа Инстаграм.

Цялото семейство е изключително щастливо и чака с нетърпение да прегърне малчугана. Най-щастлива от всички обаче е Лепа Брена, която не може да сдържи сълзите си, когато говори за това хубаво събитие от живота на семейството.

Синът и снахата на Лепа Брена остават в Сърбия сн. Инстаграм

Синът и снахата на Лепа Брена остават в Сърбия сн. Инстаграм

Сръбската звезда обеща да помага на младото семейство, когато имат нужда от нещо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар