Разгадаха най-шокиращата тайна на принцеса Даяна

Разгадаха най-шокиращата тайна на принцеса Даяна
5 (100%) 1 vote

Най-шокиращата тайна на принцеса Даяна вече е разгадана

Дори и най-незначителните на пръв поглед детайли от живота на принцеса Даяна продължават да вълнуват целия свят. На широката общественост е интересно какво се крие зад визията и маниерите на нелепо загиналата принцеса.

Поредната мистерия, свързана с поведението на Даяна, най-после е разгадана. Андрю Мортън, който е написал автобиографична книга за нея, направи шокиращо разкритие.

Още през далечната 1991 година, когато майката на принцовете Хари и Уилям се появява на кралската сцена, впечатление на всички прави един детайл от маниерите й. Блондинката се появяваше навсякъде с наведена глава. Може би мнозина считат, че това се е дължало на нейната срамежливост. Но това не е истината.

Самата принцеса Даяна разкрила пред Андрю Мортън, че й е било необходимо доста време, за да се почувства комфортно в кожата си и да осъзнае, че вече е част от кралското семейство. Тя споделила пред него, че не е навеждала главата си от срам, а просто, защото е била ужасена от собствения си ум. Но след известно време осъзнала, че това е много глупаво и не изглежда добре. Принцесата била уплашена най-вече от вниманието, което получава от всички.

Лейди Ди споделила пред Андрю Мортън, че за нея влизането в кралското семейство било истински шок, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар