Георги Станоев – Бирмата загази

Георги Станоев – Бирмата загази
5 (100%) 1 vote

Георги Станоев – Бирмата загази здраво

Георги Станоев, по-известен като малката Бирма, загази здравата. Жоро, който е част от триото Бирмите – баща и двама синове, също е обявен за издирване. Това става ясно от справка в сайта на Интерпол, извършена от изданието Дир.бг.

В края на миналия месец прокуратурата обяви, че Евлоги Станоев и двамата му синове – Антон и Георги са обявени за издирване заради нелегалния канал за производство и трафик на цигари.

Както вече стана ясно, двамата наследници на Евлоги Георгиев бяха обвинени задочно за организирането на канал за нелегални цигари, който беше разбит в Пловдивско. След това беше извършен обиск на две от заведенията на известната фамилия.

Разследващите обискираха ресторантите „Везувий“ и „Бест“. Иван Гешев заяви, че разследването проверява версията, че двата ресторанта са били използване за изпиране на парите, придобити от незаконната продажба на цигари, пише БЛИЦ.

Акцията срещу Бирмите стартира след акциите срещу Ветко Арабаджиев и Миню Стайков.

Първоначално за издирване беше обявен Антон Станоев. Тогава прокуратурата обяви, че няма данни за участието на брат му Георги Станоев – Бирмата в канала за нелегални цигари. Но след това стана ясно, че и той е обявен за издирване от Интерпол.

Антон Станоев вече се е предал на властите. Но брат му все още е в неизвестност.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар