Анита Мейзер проплака (Вижте какви нещастия я сполетяха)

Анита Мейзер проплака (Вижте какви нещастия я сполетяха)
5 (100%) 2 votes

Анита Мейзер проговори за фаталната нощ

След като излезе от затвора Анита Мейзер се покри. Скандалната варненка отказа да даде изявление пред медиите. Но направи изключение за „ШОУ“. Тя се съгласи да проговори пред изданието заради дъщеря си.

Мейзер сподели, че след случилото се всички наричат Джули дъщерята на убийцата. Силиконката каза, че все още страда за загубата на Николай и никога не би му причинила нищо лошо, тъй като е бил и остава нейната голяма любов.

Тя допълни, че без него животът й е празен и заяви категорично, че не убийца. Във въпросната вечер просто слязла да магазина и когато се прибрала у дома го открила мъртъв.

Анита Мейзер допълни, че все още не е готова да говори за това, но ще го направи след време.

Относно смяната на показанията в съда, тя заяви, че е станала жертва на един предварително замислен сценарий.

Варненката сподели, че смъртта на Николай е преобърнала живота й. След произнасянето на първата присъда, майка й не издържала и починала. Малко след това и баща й, който бил в шок, претърпял инцидент. Той бил блъснат от автомобил, пише Хот арена, позовавайки се на изданието.

Единственото, което иска Анита, е да живее в мир с близките на Николай, тъй като скърби заедно с тях и ги приема като свое семейство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар