Светлана Василева се разкайва (Вижте нейната изповед)

Светлана Василева се разкайва (Вижте нейната изповед)
5 (100%) 1 vote

Светлана Василева съжалява за всичко

Факт е, че бракът промени Светлана Василева до неузнаваемост. Откакто е законна съпруга на Християн Гущеров, блондинката е коренно различен човек. Всичко скандални изцепки вече останаха в миналото. Но към днешна дата бившата плеймейтка не се гордее с него и е категорична, че съжалява за всичко.

В интервю за списание „ОК“ настоящата госпожа Гущерова сподели, че нейната най-голяма мечта като ученичка била да се премести в столицата. Но за съжаление със сбъдването на тази своя мечта, сбъднала и още мечти, с които днес не се гордее. Блондинката е убедена, че всичко това е трябвало да се случи.

Към днешна дата тя е убедена, че семейството е най-важното и го е издигнала на пиедестал. Светлана Василева предпочита да прекарва времето си единствено в компанията на Християн, отколкото да обикаля столичните барове.

Тя е категорична, че семейният уют е най-важен и за нея няма нещо по-прекрасно от прегръдките на Хриси.

Светлана си пожелава и след 50 години двамата да бъдат все така влюбени и да отпразнуват своята златна сватба. Но тя не крие, че освен на Хриси не може да устои и на нещо друго.

Блондинката обожава течен шоколад. Нейните приятелки знаят това много добре и всеки път, когато се събират у дома на Хриси задължително носят и бурканче от любимото лакомство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар