Пипа Мидълтън в перфктна форма дни преди да роди (Снимки)

Гласувайте за статията

Пипа Мидълтън грее в последните дни от бременността си, сестрата на Кейт се разходи по Лондонските улици

Пипа Мидълтън и нейният съпруг Джеймс Матюс са в трепетно очакване на първото си дете. Те нямат много време да посрещнат бебето защото термина на бременната сестра на Кейт е през октомври.

Бременната Пипа Мидълтън по Лондонските улици
ФОТО: Легион Медия

Най-важното събитие в живота на новите родители може да се случи всеки един момент.  А бъдещата майка изглежда в топ форма. Тя бе забелязана вчера да пазарува из Лондон. Камерите на фотографите я уловиха как се разхожда по улиците.

ФОТО: Легион Медия

Макар да е в напреднала бременност Пипа бе в ръцете с куп покупки от супермаркета. Така натоварена по-малката Мидълтън обиколила няколко лондонски квартала. Явно, че бременността й протича съвсем нормално защото пакетите бяха доста тежки за жена в нейното положение. Но нямаше придружител с нея, който да й помага и да й носи пълните торбички.

ФОТО: Легион Медия

За своята есенна разходка мисис Матюс бе избрала тъмна рокля на Ралф Лорън. Визията й се допълваше от кашмирена жилетка в любимия й цвят на узряла слива и удобни бели маратонки.

Прави впечатление, че Пипа Мидълтън не измени на перфектния си стил макар да е с рокля подходяща за бременни момичета. Ефирният тоалет не само е подходящ за ежедневно носене. Ако се съчетае с високи токчтета и подходящ контрастен клъч става идеален и за вечерни събития, предават оът електронното издание за свески новини elle.ru.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар