Екс съпругата на Ерос Рамацоти: Секта разби брака ни

Гласувайте за статията

Бившата съпруга на Ерос Рамацоти с шокиращи разкрития

Бившата съпруга на Ерос Рамацоти – Мишел Хунцикер за първи път проговори за развода им. Двойката бе една от най-стабилните в шоусредите, но красивата швейцарка най-неочаквано го заряза. Италианецът остана сам с дете на ръце и дълги години не смееше да помисли за друга връзка. Оказа се, че за това има причина — той не само се лекуваше от раздялата, но отглеждаше и дъщеря им. Още повече, че Мишел е била напълно неспособна да се грижи за детето, тъй като била вербувана от секта.

„Войните на светлината твърдяха, че съм сестра на Иисус и съм го предала заради един римски войник. Но той ме е изоставил да живея в нищета, като наказание за предателството ми“, споделя Мишел. Тя се повлякла по тази история по време на терапевтични сеанси. Изпаднала в депресия, косата й започнала да капе и по време на срещите с терапевтката, тя й внушила, че Ерос е същият войник, който в миналото прераждане я изоставил.

„Животът ми беше приказка. Ерос даваше всичко за мен и дъщеря ни. Обожаваше ни, грижеше се за нас, беше прекрасно. Но той често отсъстваше по турнета и аз се увлякох по други неща“, споделя Мишел.

Бившата съпруга на певеца признава, че той от самото начало подозирал, че нещо не е наред. „Не му харесваше тази история, но аз хлътнах дълбоко в нея. Накрая ми постави ултиматум – сектата или семейството ни. Напуснах дома ни същата вечер“, спомня си Мишел. От сектата я контролирали във всеки аспект от живота й – с кого говори, с кого се среща, забранили й интимни контакти.

Мишел Хунцикер проговори за развода с Ерос Рамацоти

Мишел Хунцикер проговори за развода с Ерос Рамацоти сн. You Tube

В един момент обаче осъзнала, че я използват и намерила сили да се откъсне. От 2014 година е щастливо омъжена за Томас Трусарди и има две дъщери от него – Селест и Солей.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар