Джейми Доран: Какъв развод? С Амелия чакаме трето бебе! (+ Имал ли е връзка с Дакота Джонсън?)

Гласувайте за статията

Джейми Доран трябваше да се оправя с пореден слух за развод и афера с Дакота, докато жена му е бременна

Звездите от „50 нюанса“ Джейми Доран и Дакота Джонсън продължават да са в центъра на обективите. Дори и след края на поредицата феновете продължават да следят личния им живот. Най-новите слухове са свързани с приятелските отношения между двамата, както и с плъзналите клюки, че Джейми и Амелия са пред развод.

Актьорът доста бързо разсея слуховете, че има връзка с колежката си, като обяви, че със съпругата му очакват трето дете. Докато гостуваше във вечерно шоу Джейми проговори и за отношенията си със съпругата си.

„Невероятно съм щастлив. Амелия наистина е сродната ми душа — чакаме и трето дете“, споделя развълнуваният актьор. „Да си баща е страхотно. Чувствам се невероятно, когато се грижа за моите деца, когато те имат въпроси, а аз мога да им отговоря. Да ги направя щастлива е движещата сила за мен и моята съпруга. Обожавам бащинството. Това е най-добрата роля, която съм имал и смятам, че е най-важната в живота ми“, допълва още актьорът.

Джейми споделя с вълнение, че Амелия е почти толкова важна за него, колкото и децата им. „Всеки ден й казвам, че я обичам. Нормално е понякога да се скараме, най-вече когато пътуваме с децата. Но не позволяваме нещо да ни измъчва, да стане проблем. Познаваме достатъчно двойки, които се обвиняват взаимно, но ние не сме от тях. Мили сме си“, допълва той.

Джейми Доран не мисли за развод, чака трето бебе сн. Инстаграм

Джейми Доран не мисли за развод, чака трето бебе сн. Инстаграм

За Дакота Джонсън, Джейми Доран е категоричен, че тя е страхотна негова приятелка, както и на съпругата му. „С Дакота просто се заливаме от смях винаги, когато се видим. Тя е като част от семейството. Амелия се разбира много добре с нея и съм щастлив, че съпругата ми не ревнува от отношенията ни. Дали имаме връзка? Да — най-добри приятели сме“, казва още актьорът.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар