Мария шашна феновете си с визия (Вижте)

Гласувайте за статията

Феновете на Мария се объркаха

Феновете на Мария се объркаха. Причината за това беше снимка, която поп фолк изпълнителката качи в социалната мрежа Инстаграм. Почитателите на Мария я помислиха за дъщеря й Марая.

Мария качи снимка, с която пожела на своите почитатели „прекрасна нова седмица“. На нея поп фолк изпълнителката изглежда подмладена. Стайлингът на Мария е свалил от годините й и в началото не малка част от почитателите на поп фолк изпълнителката са се заблудили, че това е дъщеря й Марая. „За секунда си помислих, че е малката принцеска Марая. Прекрасна!“, пише фен на Мария в социалната мрежа Инстаграм.

Почитателите на поп фолк изпълнителката харесаха не само облеклото й, което е в тон с последните модни тенденции, но и прическата й, която я подмладява с години. На кадъра Мария позира със спортно облекло и с коса, вързана на кок. Тя е в розово и милитъри, а последователите й я сравниха с „бонбон“.

Към кадъра поп фолк изпълнителката получи много комплименти от своите почитатели за външния си вид. Вижда се, че феновете на поп фолк изпълнителката подкрепят своята любимка винаги – независимо да ли е с грим, без грим, дали е с официално облекло, по неглиже, или пък по бански.

Доста често Мария пуска и снимки, на които е без грим. Тя е от малката част от поп фолк изпълнителките, които си позволяват да се покажат без макиаж, без да се притесняват от този факт. Кадрите на Мария без грим събират също толкова харесвания колкото и тези с грим, пише ХотАрена.

Мария или Марая, питат се феновете? сн. Инстаграм

Мария или Марая, питат се феновете? сн. Инстаграм

На кадъра, на който певицата е в спортен екип, с вдиганата коса, почти без грим, Мария има толкова харесвания в социалната мрежа, колкото и на снимките, на които е по-официално облечена. Вижда се, че българинът все повече цени естествения външен вид. За огромно съжаление, той е на изчезване сред младите момичета, които предпочитат „изкуствената“ красота.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар