Мелания Тръмп разкри: Крия телефона на Доналд, за да не пуска постове в Туитър!

Гласувайте за статията

Мелания Тръмп разкри как се справя със съпруга си

Мелания Тръмп често е принудена да се справя с различни предизвикателства. Първата дама на Америка сподели, че съпругът й е запален фен на Туитър, но понякога направо прекалява. А тъй като в последно време постовете му са обект на всякакви критики, съпругата му е взела крайни мерки, за да го държи далеч от социалните мрежи. И когато види, че Доналд се ядосва по някоя тема, бърза да му открадне телефона, за да не публикува пост в Туитър.

Мелания призна пред репортери в Египет, че понякога използва наистина крайни средства. И колкото и да е нелепо се случва да му отнеме телефона, само и само да го спре да направи някоя глупост.

„Невинаги съм съгласна с посланията, които Доналд публикува в Туитър. И когато имаме разногласия му казвам „Не съм съгласна“ и „Не одобрявам“ в лицето. „Винаги искрено му казвам какво мисля. Казвам му мнението си, давам му съвет, но той има последната дума. Понякога решава да ме послуша, друг път прави каквото е решил. Но аз имам собствено мнение и за мен е от огромна важност да го изразя“, споделя още Мелания.

Първата дама е категорична, че се е случвало да му вземе телефона, ако го види, че прекалява. „Да, взимала съм му телефона, за да не влиза в социалните мрежи. Случва се да се скараме за това, но бързо ни минава и на двамата“, със смях казва Мелания.

Мелания Тръмп сн. Туитър

Мелания Тръмп сн. Туитър

Първата дама споделя още, че двамата с Доналд имат отлични отношения в брака и след влизането в Белия дом връзката им само е укрепнала. „Въпреки че сме страшно заети и на всеки от нас му се налага да се справя със собствените си задачи, правим всичко, за да бъдем заедно. И поне уикендите да прекарваме като семейство“, казва още тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар