Валентин Кулагин сгоден за истинска красавица (Вижте коя е)

Валентин Кулагин сгоден за истинска красавица (Вижте коя е)
3 (60%) 2 votes

Валентин Кулагин крие, че е сгоден

Валентин Кулагин сгоден за истинска красавица. Гримьорът крие този факт. В момента Валентин се подвизава в къщата на „ВИП Брадър“, където постоянно се забърква в различни скандали. Гримьорът обаче избягва да говори за личния си живото пред своите съквартиранти. Това не пречи на Кулагин да подхвърля остри реплики и подмятания за личния живот на останалите съквартиранти в къщата.

Валентин заяви, че всички мъже са в къщата на „ВИП Брадър“, заради жените си. „Ти стана известен само защото имаше връзка с Мария Илиева. И именно така си известен. Като гаджето на Мария Илиева“, заяви гримьорът на Наско Колев. През цялто време в къщата на риалити формата Валентин не спря да обсъжда личния живот на съквартирантите, пазейки своя в пълна тайна.

Оказва се,че Кулагин е сгоден. И то не за кой да е, а за моделката Елена Вивиан, класирала се на шесто място в конкурса на американското списание „Максим“. Новината, че гримьорът и танцьорката са сгодени потвърждават приятели на Валентин, пише „България днес“.

„Близки сме с Кулагин повече от девет години. Няма да изпадам в подробности и да обяснявам отношенията ни“, споделя Елена. Освен успешен модел тя е професионален фрей-денс танцьор и през последните години е едно от най-емблематичните лица на клубната сцена в София. Елена се изявява и като дизайнер на сценични костюми, тъй като по образование е графичен дизайнер.

Елена от години е известна в артистичните среди. Тя е прима балерина от денс формацията „Хаус оф Кулагин“. Двамата с гримьора обмислят скоро да създадат и общ моден бранд.

Екстравагантният гримьор пази в пълна тайна личния си живот. Негови познати казват, че визията и поведението му са само поза, за да си вдига рейтинга.

Валентин Кулагин сгоден за истинска красавица сн. ХотАрена

Валентин Кулагин сгоден за истинска красавица сн. ХотАрена

Около името на Кулагин се развиват различни скандали. Такива той създаваше докато беше извън къщата на „ВИП Брадър“ като отправяше различни обвинения към известни личности като Галя от „Каризма, Миро, Албена Вулева. Сега, и в риалити формата, гримьорът продължава да се държи скандално. А с поведението си Кулагин и Нора успяха да сринат рейтинга на риалитито.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Валентин Кулагин сгоден за истинска красавица (Вижте коя е)”

  1. zlatena

    окт. 07. 2018

    Значи когато психично болния руснак Валентин Кулагин може да обижда останалите всичко е окей а когато него го обидят никой няма право така разсъждават руснака и неговите защитници.В пилметричната агенция ГАРБ няма нито едно предаване на нова дори вип брадър 2018 това доказва ще предаването го гледат само 10 годишни хлапета и хора които обичат вербалната психическа агресия която руснака налага над останалите.Нормалните хора гледат фермата по бТВ тя затова е номер 1 в агенцията ГАРБ

Добавете коментар