Шок за Петко Димитров: Зрителите масово го оплюха в мрежата! (още подробности)

Шок за Петко Димитров: Зрителите масово го оплюха в мрежата! (още подробности)
3 (60%) 3 votes

Петко Димитров едва ли е очаквал подобен развой на събитията!

Алфа мъжкарят Петко Димитров винаги се е ползвал с уважението и респекта на хора и медии. Или поне досега. Оказа се, че влизането му в Къщата на Вип Брадър обаче, е най-голямата му грешка.

Петко Димитров

Петко Димитров не се хареса на зрителите

Вместо да си спечели още повече фенове, половинката на Яна Димитрова настрои хиляди срещу себе си. Зрителите масово застават на страната на устатия, но директен Кулагин и се скъсват да плюят по ресторантьора. Ето част от мненията им в мрежата:

„Кулагин майсторски вкара един в клаустрофобия, а сега е на път е да докара на „мъжкаря/кръчмо“ удар от високо кръвно…Тия простаци, дето се правят на „мъжкари“ от злоба ще си разрушат здравето“.

„Сблъскаха се и безапелационния победител беше Кулагин. Петко не му е на нивото за да влиза в словесни битки с него. След всеки опит на домоуправителя да влиза в спорове с много по умния от него Кулагин резултатите ще са същите. Високо кръвно и държащ безпомощно главата си. В такова предаване където физическата саморазправа е напълно забранена Петко е безсилен и безпомощен. Такива като Петко където имат само мускули и много слаб умствен капацитет са вървежни само в държавата на мафията България“.

„Кулагин го побърка.“Мъжкарчето“ вдигна кръвното“.

„То мускули на ръката не помагат като нямаш мускули в главата!“.

„Петко се кефи като вижда как всички „мъже“ искат да са до него, да го подкрепят и да му казват, че е велик и лидер. Ама се дразни, че Кулагин не е от тях, пък уж изглежда най-женствен. А всъщност женствените са те“.

„Само в това предаване могат да сложат една проста мутра и да го прехвалят колко е добър и преуспял“.

„Петко кръчмаря да ходи при жена си да му готви, чисти и пере кръчмарските гащи!“ – тези и още много други подобни коментари на зрителите удариха по мъжеството и егото на Петко Димитров.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Шок за Петко Димитров: Зрителите масово го оплюха в мрежата! (още подробности)”

 1. zlatena

  окт. 02. 2018

  Истината руската баба на гей руснакът Валентин Кулагин го е научила единствено на невъзпитание и самовлюбеност на нищо друго не го е научила.

 2. Таня Йорданова

  окт. 11. 2018

  Възмутена съм от държанието на Петко Димитров.Баща на трима сина.Задава ли си въпроса : Ако на мястото на Кулагин е един от неговите синове?Как ЩЕ СЕ ПОЧУВСТВА ВЪПРОСНИЯ ЛИДЕР?
  Арогантно държание!!ТА ТОЙ НЯМА РЕЧНИК ОСВЕН КАРУЦАРСКИЯ ЕЗИК ПРИСЪЩО ЗА НОЩНИТЕ КЛУБОВЕ!

Добавете коментар