Николай Бареков обиди жестоко братята Халваджиян!

Евродепутатът Николай Бареков скандализира мрежата с поста си за родната журналистика и в частност продуцентите Халваджиян. Думите му са повече от шокиращи, а обидите брутални. Предаваме ги без редакторска намеса: [caption id="attachment_568043" align="aligncenter" width="300"]Бареков Бареков обиди жестоко братята Халваджиян[/caption] "Миролюба Бенатова, Диляна Гайтанджиева, Васил Иванов, Стоян Георгиев (братът на Цолова) горе-долу с това се изчерпва списъкът с разследващите журналисти в телевизиите през последните години. Двама от тях вече не са на екран, третият прави социални и човешки сторита. На тяхно място в ерата на ГЕРБ се настани външната продукция “Господари на ефира” на клана Халваджияните. Под егидата на премиера Борисов това лековато шоу постепенно смени жанра и между баджаците на адреналинките постави еталона на “разследващата журналистика”. Скунксовете летяха и омирисваха всеки що-годе неудобен за управляващата партия. Врачки, спекуланти, прелюбодейци, корумпирани контрольори от градския транспорт и баби проститутки бяха слагани на едно ниво с всеки поръчан от Банкя. Еманацията бе вчера, когато лъсна, че слугите на Бойко пробутват евтини актьорски скечове за сериозна разследваща журналистика. Дъното на блатото се показа. Под натиска на медиите и халваджияните премиерът постави темата за фалшивия побой и от ООН нареди на прокуратурата да арестува биячите. Днес обвини медиите, че едва ли не са го натискали. Кой управлява държавата? Премиерът, медиите или халваджияните? Или премиерът ползва халваджияните вместо наказателна бригада в чудовищен синхрон с прокуратурата. Червената линия беше мината. Този маскарад няма как да се размине с едно репортерско уволнение. С милионите от държавата, претакани през продуцентски договори с Нова телевизия, продуцентите накупиха стотици изпаднали културтрегери, които пеят и коментират в техните шоу програми. А долнопробни актьори и бивши плеймейтки играят “разследващи журналист-ки. Тази подмяна на журналистиката с баджаците е последната фаза на цензурата. Обществото вече е поставено във фаза “дебили”.

Познайте кой е губещият от това. Не и мазните нечистоплътни халваджияни, за които журналистиката е просто бизнес и средство за трупане на пачки, имоти, кур-ви ...", изригна Николай Бареков.

Дни по-рано той настръхна срещу Маги Халваджиян, когото си позволи да нарече "дама" и символ на опростачването на народа: "Моментално всяка уважаваща себе си и зрителите си телевизия би трябвало да изгони тази дългокоса розова дама (по-ниската и жената на снимката) след фалшификаците, които си позволяваха да пробутват. Магаре-гърдич (Гърга Митич) е символът на халтурата и опростачването на българския ефир. Господаритеслуги, мъжътнагала, капките.....и другата сган. Същата ми лижеше подметките като директор на тв7, но го разкарах позорно. О, Фалшива новина- твоето име е Магарегърдич!", написа Бареков.