Киро Скалата удари дъното

Гласувайте за статията

От някогашния плейбой няма и следа

По всичко личи, че от някогашния плейбой Киро Скалата не е останал и помен и към днешна дата той върви стремглаво надолу.

Вероятно си спомняте, че до неотдавна Киро Скалата демонстрираше завидни финансови способности.
Изглежда, че продуцентът, водещ и бодибилдър Киро Скалата, чието истинско име е Кирил Вълчев, вече е само въздух под налягане, отбелязва на страниците си вестник „ШОУ“.

От някогашния плейбой няма и следа

Доказателствата за падението на Киро Скалата, са не едно и две. Първото, което прави впечатление, е визията му – той отдавна е изгубил форма. Вълчев е видимо позаслабнал и ако някой все пак го нарече „крал на силата“, то би прозвучало по-скоро пародийно. От респектиращите мускули на някогашният бодибилдър, не е останала и следа.

Няма как да не направи впечатление и автомобилът, който управлява бодибилдърът. Опитни автомонтьори разкриват, че черният Мерцедес струва не повече от 2 бона. Повече от очевидно е, че автомобилът не отговаря дори малко на имиджа и реномето, които продуцентът активно се опитва да демонстрира в светските среди.

Макар най-накрая, но в никакъв случай не на последно място, е и местоположението, на което Кирил Вълчев е бил уловен. Това със сигурност е мястото, на което едва ли някой е очаквал да го срещне, имайки предвид, че е със статут на светски тигър – Женският пазар. При все, че все още хваща окото, едва ли би привлякъл вниманието на златотърсачките, които го преследваха до неотдавна, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар