Теодора Бургазлиева роди (Вижте как кръсти близнаците + снимки)

Теодора Бургазлиева роди (Вижте как кръсти близнаците + снимки)
2 (40%) 1 vote

Теодора Бургазлиева и нейният любим станаха родители

Теодора Бургазлиева и нейният любим станаха родители. Преди няколко седмици „Мис България 2002“ съобщи сама хубавата новина, че е бременна в личния си профил в Инстаграм. „Скъпи приятели, толкова съм развълнувана най-накрая да ви съобщя, че моят съпруг и аз очакваме да станем родители много, много скоро“, написа тя.

Теодора не пропусна да благодари на съпруга си за грижите, които полага за нея, както и за това, че я е направил най-щастливата жена на света. Теди сподели също, че това да стане майка е най-голямата й мечта. „Мис България 2002“ даде и безценен съвет на всички жени, които имат проблем със забременяването. „“Не се притеснявайте! Не слушайте никого и не позволявайте мнението на хората, кога трябва да имате бебе, да ви стресира! Всичко ще се случи в точния момент!“, написа Бургазлиева, за да окуражи всички жени, желаещи да станата майки.

Ето, че най-голямата мечта на Теодора вече е факт и тя държи в ръцете си своите близнаци. Тя сподели хубавата новина, че със съпруга й са станали родители само преди няколко часа отново в социалната мрежа Инстаграм. „Емма и Райан Иванов са тук – готови за рок!“, написа щастливата майка към кадър край басейна с двете колички. Теди благодари на целия екип, който се е грижил за нея и за появата на малчуганите на бял свят.

„Целият ми свят се разтопи, когато за първи път погледнах в очите на децата ми и ги взех в ръцете си… Колко вълнуващ може да бъде животът? Ние сме наистина благословени и благодарни за тези чудеса“, пише още Бургазлиева към кадъра.

Много честитки и мили пожелания получиха щастливите родители от техните приятели в социалната мрежа.

Теодора Бургазлиева и нейният любим станаха родители сн. Инстаграм

Теодора Бургазлиева и нейният любим станаха родители сн. Инстаграм

Щастливият татко също сподели снимка със своите наследници. „Добре дошли на този свят, Райан и Емма! Глупаво е да опитвам да напиша нещо друго, защото няма думи, които да могат да опишат любовта, която изпитваме към вас! Нека тези две прекрасни пътувания започнат!“, пише той.

Щастие

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар