Мария Илиева била първата на Атанас Колев

Гласувайте за статията

Наско в прегръдката на Мария Илиева

Младокът спал с нея едва 16-годишен

Поговорката „Хвани си кака да те отрака“ важи с пълна сила за млади рапър Атанас Колев – пише в. „Уикенд“. Младежът, който се опитва да реди черни рими без особен успех за момента, признал пред приятели, че именно кака му Мария Илиева го е открехнала в леглото – отбелязва изданието.

„Започна да ме сваля, когато бях на 16 години, доста наивен и много хора се възползваха от това“ – признал Наско. Той стана популярен покрай участието си в „Х фактор“, където съдбата го срещна с Мария Илиева. Тя го взе под крилото си, стана му продуцент, а сега става ясно, че го е ползвала и за креватни удоволствия. 36-годишната тогава Мария е първата жена на Колев. Тя го обучила на няколко техники в леглото, като то открехнала какво и как обичат жените.

Певицата, за която се знае, че си пада по млади лъвчета, в момента е сама и гледа сина си Александър. 27-годишният му татко Георги Михайлов вече има други жени в живота си и смени Мария Илиева с по-млади и аткрактивни мацки – припомня изданието.

Запознати издават, че рапърът Атанас Колев се превърнал в същински звяр в леглото благодарение именно на Мария Илиева. Тя неведнъж е признавала, че го е обучила добре за битки на любовния фронт.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар